Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хліба
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив концентрованої молочнокислої закваски (КМКЗ) на якість пшенично-кукурудзяного хліба. Встановлено оптимальну кількість КМКЗ. The influence of concentrated lactic leaven (CLL) on wheat-corn bread quality was has been studied. The optimal amount of CLL has been established.
Опис
Ключові слова
борошняна суміш, хліб, пшеничне борошно, кукурудзяне борошно, концентрована молочнокисла закваска, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, flour mixture, bread, wheat flour, corn flour, concentrated lactic leaven
Бібліографічний опис
Писарець, О. П. Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хліба / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези доповідей. — Харків : ХДУХТ, 2015. — Ч. 1. — С. 86.