Edible films enriched by elamin
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The analysis of results shows that it is sufficient to use 1.5% of elamin in edible films to enrich bakery products in iodine. The indicated concentration allows to enrich a product with iodine in the amount that fully meets the iodine daily requirements.
Опис
Ключові слова
їстівні плівки, еламін, сьедобная пленка, эламин, edible film, elamin, кафедра експертизи харчових продуктів, Інститут Марзєєва
Бібліографічний опис
Edible films enriched by elamin / A. Chorna, O. Shulga, L. Arsenieva, O. Petrenko // 8th Central European Congress on Food 2016 – Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. – 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 29.