Спосіб отримання рисового солоду
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб за прототипом включає миття, замочування зерна протягом 2 ...З год. при
температурі води 18...20°С, потім зливають воду і залишають зерно на 4...6 год. без води, потім повторюють дані операції протягом 70...75 год. до досягнення вологості зерна 45...48 %, пророщування проводять протягом 5...7 діб при температурі 17...22 °С, висушування проводять 24 години, поступово підвищуючи температуру від 50 до 105 °С до вологості 4...6 %.
The prototype method includes washing, soaking the grain for 2 ... a year. at water temperature 18 ... 20 ° С, then drain water and leave the grain for 4 ... 6 hours. without water then repeat the operation data for 70 ... 75 h. until the grain moisture content reaches 45 ... 48%, germination is carried out for 5 ... 7 days at a temperature of 17 ... 22 ° С, drying is carried out 24 hours, gradually increasing the temperature from 50 to 105 ° С to a humidity of 4 ... 6%.
Опис
Ключові слова
зерно, рис, солод, солод рисовий, гречка, пиво, grain, rice, malt, rice malt, buckwheat, beer, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 101435 України, МПК (2015.01) С12С 1/00 С12С 7/01 (2006.01) Спосіб отримання рисового солоду / Мукоїд Р. М., Кошова В. М., Соболь М. І. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201502964 ; заявл. 31.03.2015 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.