Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.
Опис
Ключові слова
крохмаль, starch, емульгуюча здатність, emulsifying ability, кулінарний напівфабрикат, culinary semi-finished product, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пушка, О. С. Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, В. П. Патичук, А. В. Гавриш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 401.