Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв

Ескіз

Дата

2017

Автори

Пушка, Ольга Сергіївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Іщенко, Тетяна Іванівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено дослідження впливу кулінарного напівфабрикату для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article deals with the study of the influence of culinary semi-finished products on the sedimentation stability of mashed soup for the first courses.

Опис

Ключові слова

седиментаційна стійкість, sedimentation stability, кулінарний напівфабрикат, culinary semi-finished, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 304.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced