Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв
Дата
2017
Автори
Пушка, Ольга Сергіївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено дослідження впливу кулінарного напівфабрикату для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре.
The article deals with the study of the influence of culinary semi-finished products on the sedimentation stability of mashed soup for the first courses.
Опис
Ключові слова
седиментаційна стійкість, sedimentation stability, кулінарний напівфабрикат, culinary semi-finished, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 304.