Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на винахід № 113903)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кулінарний напівфабрикат для перших страв, який стабілізує структуру супу. Culinary semi-finished product for the first dishes, which stabilizes the structure of the soup.

Опис

Ключові слова

кулінарний напівфабрикат, culinary semi-finished product, перші страви, first courses, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 113903 UA, МПК A23L 23/00 (2017.01) Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв / Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дитюк Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2015 05686 ; заявл. 09.06.2015 ; опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6, 2017 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced