Шляхи покращення якості безглютенового хліба

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз напрямів покращення структурно-механічних показників якості безглютенового хліба. Встановлено доцільність використання амілолітичних ферментів для підвищення якості хліба для хворих для целіакію.

Опис

Ключові слова

целіакія, глютен, безглютенова дієта, хліб, гідроколоїди, ферменти, целиакия, безглютеновая диета, хлеб, ферменты, гидроколлоиды, сeliac disease, gluten, gluten-free diet, bread, hydrocolloids, enzymes, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. М. Шляхи покращення якості безглютенового хліба / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали V Міжнародної наук.-практ. конф., 7 грудня 2017 р. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2017. - С. 163-165.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced