Influence of the partical size of emulsion on the stability of bevereges

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Beverage emulsions containing particles with a size of 1-1000 nm, and treated as objects of classical colloid chemistry. Of great importance to the stability of food products has a particle size. The use of emulsions in the manufacture of beverages is associated with the possibility of reducing the length of the production process while reducing power consumption compared to traditional production methods. This difference is particularly useful in food industry, because of the emulsions are the necessary ingredients that provide flavor, color and aroma of food that greatly simplifies their production technology.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, stabilizer, particle size, emulsion, phase, stability, стабілізатор, емульсії, розмір частинок, фази, стабільність, стабилизатор, размер частиц, эмульсии, фазы, стабильность

Бібліографічний опис

Sidor, V. Influence of the partical size of emulsion on the stability of bevereges / V. M. Sydor, O. А. Lugovska // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2017 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2017. — С. 25-26

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced