Дисперсні характеристики білого цукру

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті показана необхідність аналізу дисперсного складу білого цукру. Розглянуто існуючі методи проведення аналізів гранулометричного складу. Результати проведених досліджень свідчать про можливість та доцільність використання логарифмічно-нормального розподілення як універсального закону розподілення кристалів білого цукру за розмірами. It was shown in this article necessity of the disperse composition analysis of white sugar. The existing methods are discussed of granulometric analysis fulfillment. Results of carried oat researches illustrate possibility and expediency of logarithmic-normal distribution as an universal law of white sugar crystals size distribution.

Опис

Ключові слова

дисперсні характеристики, білий цукор, логарифмічно-нормальний розподіл., disperse characteristics, white sugar, logarithmic-normal distribution, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Дисперсні характеристики білого цукру / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. – 2014. - № 11. - С. 16-19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced