Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідженнями встановлено, що використання порошку ягід горобини звичайної у виробництві пряників сирцевих в кількості 8% дозволяє збільшити вміст біологічно активних речовин у готовому виробі та надати йому функціональних властивостей за вмістом β-каротину, вітамінів В1 та В2, макроелементу Mg та мікроелементів Fe і Mn. It has been established that the use of powder of wild berries of mountain ash in the production of 8% garnet raw sugar allows to increase the content of biologically active substances in the finished product and give it functional properties for the content of β-carotene, vitamins B1 and B2, macroelements Mg and microelements Fe and Mn.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, ягоди горобини звичайної, борошняні кондитерські вироби, rowan berries common, flour confectionery

Бібліографічний опис

Хоменко, А. Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів / А. А. Хоменко, Н. П. Івчук // Наукові здобутки мо-лоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ої міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. І. – С. 43.