Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив овочевих і фруктових порошків та екстрактів лікарських рослин на кристалоутворення помадної маси під час її збивання та дозрівання.
Investigated the influence of vegetable and fruit powders and medicinal plant extracts for crystallization fondant mass during her whipping and maturation.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, рослинні порошки, помадні маси, кристалоутворення, plant powders, crystallization, fondant mass, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський, Ю.В. Солонуха // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 121.