Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив рослинних порошків на властивості кондитерського напівфабрикату. Підібрано рецептурні компоненти, визначено вплив дозуваньобраних порошків на органолептичні властивості кондитерського напівфабрикату. The influence of plant powders on the properties of confectionery semi-finished products is investigated. The recipe components are selected, the influence of dosages of powders selected on the organoleptic properties of the confectionery semi-finished product is determined.

Опис

Ключові слова

овочевий порошок, фруктовий порошок, кондитерський напівфабрикат, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, fruit powder, vegetable powder, confectionery semi-finished product

Бібліографічний опис

Драненко, О. В. Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату / О.В. Драненко, О. В. Нєміріч, М. В. Янчик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 439.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced