Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determined

Опис

Ключові слова

кондитерський напівфабрикат, якість, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, confectionery semi-finished, quality

Бібліографічний опис

Драненко, О. В. Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів / О. В. Драненко, М. В. Янчик, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2016. – С. 184-186.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced