Розроблення системи НАССР для виробництва вафель
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту.
The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.
Опис
Ключові слова
система НАССР, HACCP system, вафлі, waffles, якість, quality, безпечність харчового продукту, food safety, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Усатюк, С. І. Розроблення системи насср для виробництва вафель / С. І. Усатюк, О. Ю. Панченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – C. 85–86.