Дослідження процесу відновлення сухих десертних багатокомпонентних сумішей для молочних коктейлів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчені процеси відновлення сухих десертних сумішей для молочних коктейлів - визначено рекомендовані параметри процесу та вплив технологічних факторів на його протікання. На основі проведених експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення рослинного наповнювача і молочної основи для відновлення сухої десертної багатокомпонентної основи. The processes of restoration of dry dessert mixes for milk cocktails have been studied. The recommended parameters of the process and the influence of technological factors on its flow are determined. On the basis of conducted experimental researches the optimum ratio of plant filler and milk basis for restoration of dry dessert multicomponent basis was established.

Опис

Ключові слова

коктейль, cocktail, пінозбитість, foam frothing, піностійкість, foam resistance, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федонюк, М. Дослідження процесу відновлення сухих десертних багатокомпонентних сумішей для молочних коктейлів / М. Федонюк, Т. Осьмак, Л. Чубенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – Ч. 1. – С. 400.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced