Патент на корисну модель 112303 "М'ясний січений напівфабрикат"

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

М'ясний січений напівфабрикат містить м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець червоний мелений та цибулю ріпчасту свіжу. Додатково напівфабрикат містить молочний білок Driр free cas, м'ясо яловичини ІІ сорту, а також трансглютаміназу. Driр free cas, мясо говядины II сорта, а также трансглютаминазы. Meat broiled semifinished meat contains pork sausages, wheat flour bread, bread crumbs, salt casserole, red pepper and ground fresh onions. Additionally, the half-finished product contains Dairy Free Cas, Protein II Meat, and Transglutaminase.

Опис

Ключові слова

м'ясо свиняче, сіль, хліб, meat pork, bread, salt, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 112303UA, МПК А23L 13/60 (2016.01) А23L 13/0 (2016.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кишенько І. І., Осійчук О. І., Філоненко М. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201606331 ; заявл. 10.06.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23, 2016 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced