Переваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинок

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В технології виробництва м’ясопродуктів використовують молочно-білкові препарати, які покращують функціональні властивості м’ясних систем. Казеїнат натрію використовують в технології реструктурованих шинок для покращення продукту. Milk-protein preparations, which improve the functional properties of meat systems, are used in meat production technology. Caseinate sodium is used in the technology of restored tins to improve the product.

Опис

Ключові слова

казеїнат натрію, казеинат натрия, м'ясопродукти, реструктуровані шинки, restored ham, meat products, caseinat sodium, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Жук, В. О. Переваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинок / В. О. Жук, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, присвяченої 50-річчю заснування ХДУХ. - Харків, 2017. – С. 100.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced