Переваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинок
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В технології виробництва м’ясопродуктів використовують молочно-білкові препарати, які покращують функціональні властивості м’ясних систем. Казеїнат натрію використовують в технології реструктурованих шинок для покращення продукту. Milk-protein preparations, which improve the functional properties of meat systems, are used in meat production technology. Caseinate sodium is used in the technology of restored tins to improve the product.
Опис
Ключові слова
казеїнат натрію, казеинат натрия, м'ясопродукти, реструктуровані шинки, restored ham, meat products, caseinat sodium, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Жук, В. О. Переваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинок / В. О. Жук, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, присвяченої 50-річчю заснування ХДУХ. - Харків, 2017. – С. 100.