Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Готельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. є провідним напрямом економічного і соціального розвитку багатьох країн. Для дослідження застосовувались аналітичні методи і способи наукового пізнання теоретичних аспектів готельно-ресторанного господарства. Hotel-restaurant sphere as one of the most profitable sectors of the world economy, in the XXI century. is the leading direction of economic and social development of many countries. The research used analytical methods and methods of scientific knowledge of the theoretical aspects of hotel and restaurant economy.

Опис

Ключові слова

готельне господарство, розвиток, тенденції, бізнес, hotel industry, development, trends, business, market services, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Коваль, О. В. Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»/ О. В. Коваль, О. С. Пушка, О. В. Арпуль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 3. – С. 404.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced