Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено розрахунок енергетичної цінності формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів.

Опис

Ключові слова

енергетична цінність, чіпси, висівки, кріопорошки, энергетическая ценность, чипсы, отруби, криопорошки, еnergy value, chips, bran, cryopresources, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, А. В. Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, К. Вікулова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 177.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced