Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено реологічні параметри, а також здатність зв’язувати воду та розчинність набухаючого крохмалю в залежності від температури.
The rheological parameters, as well as the ability to bind water and solubility of the swelling are determined starch depending on temperature.
Опис
Ключові слова
набухаючий крохмаль, реологія, модифікація, swelling starch, rheology, modification, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Лисий, О. Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження / О. Лисий, О. Грабовська // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : IV міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів, 15-16 травня 2014 р. – К. : НУБіПУ, 2014. – С. 106-107.