Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.

Опис

Ключові слова

крохмаль, набухання, спектрометрія, starch, swelling, spectrometry, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Лисий, О. В. Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – С. 157.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced