Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.

Опис

Ключові слова

житньо-пшеничний хліб, щавнат, біологічна цінність, rye-wheat bread, sharply, biological value, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 109351 UA, МПК (2006) A21D 8/02 (2006.01) Склад житньо-пшеничного хліба / І. В. Тополь, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2014 03745 ; заявл. 10.04.2014 ; опубл. 10.08.2015, Бюл. № 15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced