Influence of strong pulsed electric fields on vitamins in milk

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The article presents the results of the study on changes in the content of vitamin C in processed milk by pulsed electric fields. The optimal processing modes are set.

Опис

Ключові слова

імпульсні електричні поля, молоко, pulsed electric field, milk, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Svyatnenko, R. Influence of strong pulsed electric fields on vitamins in milk / R. Svyatnenko, A. Marynin, O. Kochubey-Litvinenko // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Book of abstract. - Part 1. - Kyiv : NUFT, 2018. – P. 333.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced