Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У даній роботі зроблений аналіз і надаються практичні рекомендації для застосування фізичних методів у сучасних харчових технологіях. Analysis and practical recommendations are given for application of physical methods in modern food technologies in this work.

Опис

Ключові слова

фізичні методи, обробка, технологічний процес, продукти харчування, physical methods, treatment, technological process, food products, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв / А. Мехеда, К. Бєлова, С. Літвинчук, В. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 397.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced