Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи, патенти тощо) впродовж 1949-2016 рр. з актуальних питань розвитку виробництва пектину, сучасних технологій отримання пектину та використання в харчовій промисловості. Джерелознавчою базою бібліографічного покажчика стали: фонди науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, електронних баз даних міжнародних наукових видань. Особливістю цього покажчика є те, що він містить перелік праць науковців Національного університету харчових технологій та асоціації «Пектин», які висвітлюють нові підходи до основних технологічних процесів виробництва пектину та пектинопродуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Опис
Ключові слова
використання пектину, пектинопродукти, виробництво пектину, pectin use, pectin production, pectin products
Бібліографічний опис
Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. : О. В. Олабоді, В. С. Каленська] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2018. – 172 с.