Удосконалення процесу сушіння комбінованим енергопідведення

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблення технологічного процесу і обладнання для виробництва сушених продуктів за допомогою різних методів сушіння і їх комбінації. Development of technological process and equipment for the production of dried products using various drying methods and their combination.

Опис

Ключові слова

сушіння, плодоовочева сировина, комбіноване енергопідведення, інфрачервоні-випромінювачі, енергоефективність, drying, fruit and vegetable raw materials, combined power supply, infra-red emitters, energy efficiency, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Удосконалення процесу сушіння комбінованим енергопідведення / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Т. В. Бурлака // Проблеми промислової теплотехніки : тезиси доповідей ІХ міжнародної конференції, 20-23 жовтня 2015 р. - Київ : НУХТ.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced