Удосконалення процесу сушіння комбінованим енергопідведення
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблення технологічного процесу і обладнання для виробництва сушених продуктів за допомогою різних методів сушіння і їх комбінації.
Development of technological process and equipment for the production of dried products using various drying methods and their combination.
Опис
Ключові слова
сушіння, плодоовочева сировина, комбіноване енергопідведення, інфрачервоні-випромінювачі, енергоефективність, drying, fruit and vegetable raw materials, combined power supply, infra-red emitters, energy efficiency, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Удосконалення процесу сушіння комбінованим енергопідведення / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Т. В. Бурлака // Проблеми промислової теплотехніки : тезиси доповідей ІХ міжнародної конференції, 20-23 жовтня 2015 р. - Київ : НУХТ.