Скрінінг рас спиртових дріжджів для зброджування сусла високих концентрацій

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка інноваційних технологій з метою інтенсифікації процесу зброджування сусла високих концентрацій виникає необхідність виділення більш фізіологічно активних рас дріжджів, а також впровадження різних технологічних прийомів і способів, які дозволяють підвищити ефективність зброджування сусла. Development of innovative technologies in order to intensify the process the fermentation of the wort of high concentrations there is a need to allocate more physiologically active raisins of yeast, as well as the introduction of various technological techniques and methods that improve the efficiency of fermentation of wort.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, оцукрення, ферментні препарати, етанол, дріжджі, yeast, saccharin, enzyme preparations, ethanol

Бібліографічний опис

Скрінінг рас спиртових дріжджів для зброджування сусла високих концентрацій / Тетяна Мудрак, Анатолій Куц, Світлана Ковальчук та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 247.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced