Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, концентрат квасного сусла, вода питна, хроматографія, concentrate of kvass whiskey, drinking water, chromatography

Бібліографічний опис

Прибильський, В. Л. Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла / В. Л. Прибильський, О. Дулька, Л. Ю. Королюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 251.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced