Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв»
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є встановлення температурного діапазону процесу термовініфікації, на кожний блок густини сусла (виноматеріалу).
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, резерв, термовініфікація, активація дріжджів, термовинификация, активация дрожжей, reserve, thermomanication, activation of yeast
Бібліографічний опис
Османова, Е. Ш. Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв» / Е. Ш. Османова, В. О. Маринченко, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 254.