Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв»

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є встановлення температурного діапазону процесу термовініфікації, на кожний блок густини сусла (виноматеріалу).

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, резерв, термовініфікація, активація дріжджів, термовинификация, активация дрожжей, reserve, thermomanication, activation of yeast

Бібліографічний опис

Османова, Е. Ш. Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв» / Е. Ш. Османова, В. О. Маринченко, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 254.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced