Підвищення стійкості пива за рахунок використанням коренів хрону

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є підвищення колоїдної стійкості пива з використанням коренів хрону звичайного. The aim of the work is to increase the colloidal stability of beer using the roots of the horseradish.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, стійкість, антиоксиданти, корені хрону, ферментні препарати, stability, antioxidants, horseradish roots, enzyme preparations

Бібліографічний опис

Палійчук, І. В. Підвищення стійкості пива за рахунок використанням коренів хрону / І. В. Палійчук, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 255.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced