Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження впливу на якість пива таких технологічних властивостей пивних дріжджів, як здатність до флокуляції, швидкість накопичення біомаси, бродильна активність, ступінь зброджування сусла.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, флокуляція, бродильна активність, раса дріжджів, флокуляция, бродильная активность, раса дрожжей, flocculation, fermentation activity, yeast race
Бібліографічний опис
Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, А. В. Ковч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 265.