Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфіду
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження утворення речовин, які можуть впливати на синтез попередників диметилсульфіду в солоді.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, акумуляція зерна, свіжопророслий солод, диметилсульфід, аккумуляция зерна, свежепророслый солод, диметилсульфид, accumulation of grain, fresh-cut malt, dimethyl sulfi
Бібліографічний опис
Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфіду / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, Д. В. Копильцев, Є. В. Максюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 268.