Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, екстракти, кизил, калина, імбир, extracts, gherkin, grass, ginger

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива / В. О. Прядко, Є. О. Зінець, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 279.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced