Стабілізація лікеро-горілчаних напоїв

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження методів стабілізації лікеро-горілчаних напоїв. The purpose of the work is to study the methods of stabilization of alcoholic beverages.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, купаж напою, диспергування, фільтрування, drink blend, dispersion, filtering

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Стабілізація лікеро-горілчаних напоїв / С. І. Олійник, О. М. Острик, Л. А. Тарасюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 275.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced