Стабілізація лікеро-горілчаних напоїв
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження методів стабілізації лікеро-горілчаних напоїв.
The purpose of the work is to study the methods of stabilization of alcoholic beverages.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, купаж напою, диспергування, фільтрування, drink blend, dispersion, filtering
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Стабілізація лікеро-горілчаних напоїв / С. І. Олійник, О. М. Острик, Л. А. Тарасюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 275.