Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Заміна в рецептурі шоколадного кексу пшеничного борошна на кокосове призводить до збільшення об’єму виробів та поліпшення їх зовнішнього вигляду. Replacing the chocolate cake of wheat flour with coconut in the recipe leads to an increase in the volume of products and to improve their appearance.

Опис

Ключові слова

шоколадний кекс, кокосове борошно, якість, chocolate cake, coconut flour, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів / І. В. Дітріх, В. А. Цокало // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2018. – С. 431.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced