Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Заміна в рецептурі шоколадного кексу пшеничного борошна на кокосове призводить до збільшення об’єму виробів та поліпшення їх зовнішнього вигляду.
Replacing the chocolate cake of wheat flour with coconut in the recipe leads to an increase in the volume of products and to improve their appearance.
Опис
Ключові слова
шоколадний кекс, кокосове борошно, якість, chocolate cake, coconut flour, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів / І. В. Дітріх, В. А. Цокало // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2018. – С. 431.