Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використання капусти сорту Романеско в рецептурі зраз рибних з метою підвищення їх біологічної цінності.
Опис
Ключові слова
капуста сорту Романеско, зрази рибні, оздоровче харчування, сabbage varieties Romanescо, zrazy fish, health food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування / І. В. Дітріх, Н. В. Ільчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2018. – С. 432.