Кокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Оцінено перспективність використання кокосового борошна в кондитерських та кулінарних виробах. The prospects of using coconut flour in confectionery and culinary products are estimated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кокосове борошно, кондитерські вироби, кулінарні вироби, coconut flour, confectionery, culinary products

Бібліографічний опис

Цокало, В. Кокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловості / В. Цокало, О. Кузьмін // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2017 р. – Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. – С. 315-317.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced