Методи оцінювання якості кулінарної продукції

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.

Опис

Ключові слова

якість, кулінарна продукція, quality, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Трасковська, О. І. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / О. І. Трасковська, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 207-208.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced