Методи оцінювання якості кулінарної продукції
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції.
In work methods of an assessing of quality of culinary products.
Опис
Ключові слова
якість, кулінарна продукція, quality, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Трасковська, О. І. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / О. І. Трасковська, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 207-208.