Дослідження якості та безпечності яблучного оцту

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Нами обрано зразки оцту представленого в торговельних мережах м. Києва та досліджено відповідність маркування зразків яблучного оцту, органолептичні показники якості, масову частку оцтової кислоти за ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови», а також повноту наливу. Об‘єктом дослідження були чотири разки яблучного оцту. We have selected samples of vinegar presented in the trading networks of Kiev and conformity of marking of samples of apple vinegar, organoleptic is investigated quality indices, weight percentage of acetic acid according to DSTU 2450: 2006 "Vinegar from food grade raw materials General technical conditions ", as well as the fullness of the filling. The object of research There were four times the apple cider vinegar

Опис

Ключові слова

якість, оцет, quality, vinegar, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорна А. І. Дослідження якості та безпечності яблучного оцту / К. А. Гаврюшенко, А. І. Чорна, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 199-202.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced