Дослідження якості та безпечності яблучного оцту
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Нами обрано зразки оцту представленого в торговельних мережах м. Києва та досліджено відповідність маркування зразків яблучного оцту, органолептичні показники якості, масову частку оцтової кислоти за ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови», а також повноту наливу. Об‘єктом дослідження
були чотири разки яблучного оцту. We have selected samples of vinegar presented in the trading networks of Kiev and
conformity of marking of samples of apple vinegar, organoleptic is investigated
quality indices, weight percentage of acetic acid according to DSTU 2450: 2006 "Vinegar from food grade
raw materials General technical conditions ", as well as the fullness of the filling. The object of research
There were four times the apple cider vinegar
Опис
Ключові слова
якість, оцет, quality, vinegar, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Чорна А. І. Дослідження якості та безпечності яблучного оцту / К. А. Гаврюшенко, А. І. Чорна, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 199-202.