Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто важливість та необхідність безперервної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників і спеціалістів цукрових заводів. Показано, що кращих показників постійно досягають ті підприємства, на яких системно підвищують кваліфікацію персонала. It was discussed importance and necessity of continuous education and professional skills improvement of engineering manpower and specialists of sugar factories. It was shown that the best results permanently achieve enterprises where training of personal takes place systematically.

Опис

Ключові слова

цукрова галузь, навчання, успіх, sugar industry, training, success, кафедра технології цукру і підготовки води, department of sugar and saccharides production

Бібліографічний опис

Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко та ін. // Цукор України – 2015. – № 2. – С. 10–12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced