Сирокопчені ковбаси
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сирокопчені ковбаси містять яловичину першого ґатунку, свинину напівжирну, свинну грудинку,нітрит натрію, сіль, цукор, композиційну добавку. Крім цього, вони додатково містятьбланшовану моркву, бланшований гарбуз, корінь селери у наступному співвідношеннікомпонентів, %:
яловичина першого ґатунку 39-42
свинина напівжирна 24-32
свинна грудинка 10-16
нітрит натрію 0,01-0,07
бланшований гарбуз 4,0-6,0
бланшована морква 3,0-7,0
сіль 1,0-4,0
цукор 1,0-2,0
композиційна добавка 0,09-1,5
корінь селери 1,0-3,0.
Summer sausages containing beef first grade, pork bold, pork bacon, sodium nitrite, salt, sugar, composite additive. In addition, they additionally contain blanched carrots, blanched squash, celery root in the following component ratio,%
beef first grade 39-42
Pork Clarendon 24-32
pork brisket 10-16
sodium nitrite 0,01-0,07
blanched pumpkin 4,0-6,0
blanched carrots 3,0-7,0
salt 1,0-4,0
sugar 1.0-2.0
Composite additive 0,09-1,5
celery 1,0-3,0.
Опис
Ключові слова
сирокопчені ковбаси, композиційна добавка, корінь селери, бланшована морква, бланшований гарбуз, smoked sausage, composite additive, celery, blanched carrots, blanched pumpkin, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №91964, МПК A22С11/00 Сирокопчені ковбаси / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Коваленко М. О., Іжевська Д. А., Гримайло І. О.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2014 01371 ; заявл. 12.02.2014; опубл. 25.07.2014, Бюл. №14.