Окремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 1)
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто вплив режиму екстракції на фільтрування соків. Приділено увагу особливостям роботи при підвищеному вмісті полісахаридів у цукрових буряках. Наведені основні показники, які впливають на продуктивність фільтраційного обладнання. It was analyzed influence of extraction conditions on juices filtration. Attention was paid to operation peculiarities at elevated polysaccharides content in sugar beet. Main characteristics are presented that influence filter equipment productivity.
Опис
Ключові слова
режим екстракції, мікробіологічні процеси, полісахариди, режими фільтрації, продуктивність фільтрів, extraction conditions, microbiological processes, polysaccharides, filtration conditions, filters productivity
Бібліографічний опис
Скорик, К. Д. Окремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 1) / О. У. Дмитренко, К. Д.Скорик // Вісник цукровиків України. – 2010. – №6 (49). – С. 24–25.