Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120600)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна гарбузового насіння, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of pumpkin seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.

Опис

Ключові слова

житній хліб, заварка, закваска, порошок топінамбура, знежирене борошно насіння гарбуза, шрот насіння гарбуза, подовжений термін свіжості, rye bread, welding, leaven, topinambur powder, fat-free flour of pumpkin seeds, shrot of pumpkin seeds, еxtension of freshness

Бібліографічний опис

Патент №120600, МПК А21D 2/36(2006.1) A21D 8/02(2006.1). Хліб житній заварний збагачений / Пашова Н. В., Волощук Г. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201705030 ; заявл. 25.05.2017 ; опубл.10.11.2017, Бюл. №21 2017.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced