Development of quality management systems in the hotel-restaurant business

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Within the framework ot the quality management system, a method of quality rating of daily rations in hotels and restaurants is considered. The structure of qualitative indexes and results of experimental research of complex diet quantitative rating are represented.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, quality management system, hotel-restaurant business, diet, готельно-ресторанний бізнес, система управління якістю, харчування, система управления качеством, гостинично-ресторанный бизнес, питание

Бібліографічний опис

Development of quality management systems in the hotel-restaurant business / O. Kuzmin, S. Pozdniakov, V. Kiiko, L. Akіmova // Transformational processes the development of economic systems in conditions of globalization: scientific bases, mechanisms, prospects : collective monograph / edited by M. Bezpartochnyi, in 2 Vol. /ISMA University. – Riga : «Landmark» SIA, 2018. – Vol. 1. – P. 221–232. – ISBN 978-9984-891-04-0.