Склад харчової емульсії (патент на корисну модель № 128302)
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор "Твердий-2 (Т-2)", а як жирову фазу - замінник молочного жиру "Віолія-молжир 3".
The composition of the food emulsion contains a fat phase, water and an emulsifier. As an emulsifier, sodium casein and emulsifier "T-2" were used, but as a fat phase, substitute for milk fat "Violia molzhir 3".
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, food emulsion, sodium caseinate, milk-containing product, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 128302 UA, МПК А23С 11/00, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803549; заявл. 03.04.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р