Напрямки розвитку енергозбереження при дослідженні конструкцій тістоподільників

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведений аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від розвитку конструкцій тістоподільних машин. Запропоновано методи удосконалення конструкції тістоподільних машин з лопатевим нагнітанням.The analysis of the state of modern baking production is carried out, methods of improving the quality of bakery products are presented, depending on the development of constructions of dough machines. Methods of improving the design of dough-bearing machines with louvre injection have been proposed.

Опис

Ключові слова

енергія, тісто, збереження, energy, dough, saving, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литовченко, І. М. Напрямки розвитку енергозбереження при дослідженні конструкцій тістоподільників / І. М. Литовченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали VIІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції. - 2018. – С. 90-91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced