М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 117722)
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю, сіль харчову, перець чорний мелений та сухарі для панірування. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення. Meat and vegetable culinary product contain crushed meat (cutlet meat), onion, food salt, black pepper milled and crackers for panning. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery.
Опис
Ключові слова
кулінарний виріб, котлетне м'ясо, черемша, портулак, зелена маса, сulinary product, cutlet meat, ramsons, purslane, plant green mass, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 117722 Україна, МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 33/185 (2016.01) М'ясо-рослинний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. - № а 2017 09388 ; заявл. 26.03.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р.