Перспектива використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено перспективи використання порошку матча в технології
солодких страв та гарячих напоїв для закладів ресторанного
господарства. The prospects of using the powder of the matcha
in the technology of sweet dishes and hot drinks for the establishments of
restaurant business are investigated.
Опис
Ключові слова
солодкі страви, гарячі напої, матча, технологія, sweet dishes, hot drinks, matcha, technology, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Блощинська, О. О. Перспектива використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв / О. Блощинська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – С. 394.