М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 116930)
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить капусту свіжу, яловичину (котлетне м'ясо), крупу рисову, цибулю, маргарин столовий. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений.
Meat and vegetable culinary product contain fresh cabbage, beef (cutlet meat), onion, margarine tableware. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.
Опис
Ключові слова
кулінарний виріб, голубці, черемша, портулак, зелена маса, сulinary product, stuffed cabbages, ramsons, purslane, plant green mass, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 116930 Україна, МПК A23L 13/60, A23L 13/40 (2016.01) М'ясо-рослинний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. - № а 2016 07656 ; заявл. 10.03.2017 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10, 2018 р.