Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру

Ескіз недоступний

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of applying of analytical calculations and refractometer measuring for express-method of determination of ethanol content and real extract in fermented wort at determination of fermentative activity of yeast has been proven.

Опис

Ключові слова

бродильна активність дріжджів, етиловий спирт, дійсний екстракт, fermentative yeast activity, ethanol, real extract, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру / В. В. Рідкоус // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч. 3. - С. 400

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced