Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту
етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів.
The possibility of applying of analytical calculations and refractometer measuring for express-method of determination of ethanol content and real extract in fermented wort at determination of fermentative activity of yeast has been proven.
Опис
Ключові слова
бродильна активність дріжджів, етиловий спирт, дійсний екстракт, fermentative yeast activity, ethanol, real extract, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру / В. В. Рідкоус // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч. 3. - С. 400